3 măști de păr cu ulei de măsline

Masca pentru par cu ulei de masline si bicarbonat de sodiu

Este perfectă pentru persoanele care suferă de căderea părului.

Ingrediente: 30 picaturi vitamina A uleioasa; 30 picaturi vitamina E cosmetica; 3 linguri ulei de masline extravirgin; o lingurita zeama de lamaie; o lingurita bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare: se amestecă bine ingredientele și se aplică direct pe părul uscat. Se lasă să acționeze timp de două ore, apoi se spală părul cu șampon.

Vitaminele A și E hrănesc intens rădăcina firului de păr și ajută la detoxifierea scalpului, prevenind albirea și căderea prematură a părului. Vitamina C – luată din zeama de lămâie – asigură o bună absorbție a acestor vitamine.

Bicarbonatul de sodiu ajuta la o ușoară schimbare a pH-ului scalpului și favorizează curățarea ulterioară a părului cu șampon.

Uleiul de măsline hrănește intens rădăcina, cât și firul de păr pe toată lungimea lui, prevenind vârfurile despicate.

Sorriso - cosmetice handmade

cosmetice

100% ingrediente naturale!

Masca pentru păr cu miere și ulei de măsline

Este perfectă pentru părul deshidratat. Te va ajuta să ți se regenereze părul și îi va oferi un aspect strălucitor și sănătos.

Ingrediente: 60 ml ulei de măsline și 150 g de miere

Mod de preparare: Se amestecă într-un bol mierea și uleiul de măsline până când se formează o pastă omogenă. Apoi, se aplică amestecul masând părul de la rădăcină până la vârf. Se acoperă capul cu o cască de duș și se lasă masca să acționeze timp de 30 de minute.

După ce s-a terminat timpul de acțiune al măștii, se clătește părul cu apă călduță și se șamponează. La final, se usucă la fel ca de obicei.

Masca pentru par cu ulei de masline si iaurt

Este intens hrănitoare și potrivită pentru părul ce are nevoie de revitalizare.

Ingrediente: doua linguri ulei de masline extravirgin; o lingura de iaurt gras; o jumatate de ceasca suc de morcov; o lingurita zeama de lamaie;

Mod de preparare: se amestecă bine ingredientele și se aplică pe părul uscat. Se fac cărări și se aplică începând de la nivelul scalpului, apoi pe toată lungimea firului de păr. Se lasă să acționeze timp de două ore, apoi se spală părul cu șampon.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *