3 măști de păr cu ulei de măsline

Este perfectă pentru persoanele care suferă de căderea părului.

Ingrediente: 30 picaturi vitamina A uleioasa; 30 picaturi vitamina E cosmetica; 3 linguri ulei de masline extravirgin; o lingurita zeama de lamaie; o lingurita bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare: se amestecă bine ingredientele și se aplică direct pe părul uscat. Se lasă să acționeze timp de două ore, apoi se spală părul cu șampon.

Vitaminele A și E hrănesc intens rădăcina firului de păr și ajută la detoxifierea scalpului, prevenind albirea și căderea prematură a părului. Vitamina C – luată din zeama de lămâie – asigură o bună absorbție a acestor vitamine.

Bicarbonatul de sodiu ajuta la o ușoară schimbare a pH-ului scalpului și favorizează curățarea ulterioară a părului cu șampon.

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Uleiul de măsline hrănește intens rădăcina, cât și firul de păr pe toată lungimea lui, prevenind vârfurile despicate.

Masca pentru păr cu miere și ulei de măsline

Este perfectă pentru părul deshidratat. Te va ajuta să ți se regenereze părul și îi va oferi un aspect strălucitor și sănătos.

Ingrediente: 60 ml ulei de măsline și 150 g de miere

Mod de preparare: Se amestecă într-un bol mierea și uleiul de măsline până când se formează o pastă omogenă. Apoi, se aplică amestecul masând părul de la rădăcină până la vârf. Se acoperă capul cu o cască de duș și se lasă masca să acționeze timp de 30 de minute.

După ce s-a terminat timpul de acțiune al măștii, se clătește părul cu apă călduță și se șamponează. La final, se usucă la fel ca de obicei.

Masca pentru par cu ulei de masline si iaurt

Este intens hrănitoare și potrivită pentru părul ce are nevoie de revitalizare.

Ingrediente: doua linguri ulei de masline extravirgin; o lingura de iaurt gras; o jumatate de ceasca suc de morcov; o lingurita zeama de lamaie;

Mod de preparare: se amestecă bine ingredientele și se aplică pe părul uscat. Se fac cărări și se aplică începând de la nivelul scalpului, apoi pe toată lungimea firului de păr. Se lasă să acționeze timp de două ore, apoi se spală părul cu șampon.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Băcănia Sorriso – alimente 100% naturale, sănătoase și gustoase!

Livrare națională GRATUITĂ la comenzi de peste 150 lei, și doar 9.9 lei la comenzi sub 150 lei!