5 Trucuri ca să nu te îngraşi de sărbători

1.Dă jos câteva kg înainte – dacă slăbeşti 1-2 kg înainte de sărbători, te asiguri că faci loc celor noi
2.Bea mai multă apă – când ştii că urmează o masă copioasă, bea multă apă. Îţi va mai tăia senzaţia de foame. Plus că te vei hidrata, ceea ce e foarte important în fiecare zi, nu doar de sărbători.

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

3.Alimentele minune care intensifică arderile – ananasul crud şi ardeii iuţi sunt super alimentele pe care ar trebui sa le incluzi in dieta ta pentru a scapa de kilogramele in plus.
4.Nu te îndopa – măsura este cheia. Nu e nevoie să mănânci un cozonac întreg ca să îţi potoleşti pofta. Mănâncă puţin, mai ales în cazul alimentelor care îngraşă. Şi mănâncă încet. Vei vedea că te vei sătura cu mai puţină mâncare decât crezi.
5.Evita alcoolul – este inamicul siluetei, mai ales al abdomenului. Nu exagera. Bea un pahar de vin (de preferinţă sec) sau de tărie, dacă nu te poţi abţine, dar intotdeauna după masă.

Sursa: andreeasava.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *