Nutella făcută în casă (fără zahăr)

Ingrediente:

100g alune de pădure
90-100g curmale
40g pudră de cacao crudă
50g unt de cocos
50 ml lapte vegetal sau apă
1 lingură de miere (opțional, în funcție de preferințe)

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Alunele de pădure le-am copt timp de 7-8 minute, la 200° Celsius, pentru a le intensifica aroma. Apoi, le-am transferat într-un prosop cu ajutorul căruia le-am îndepărtat coaja.

Curmalele le-am lăsat la înmuiat 10-15 minute în apă caldă.

Toate ingredientele le-am pus în blender şi le-am mixat. Et voilà! Nutella mea făcută în casă a fost gata într-un timp foarte scurt.

Consistenţa cremei o puteţi ajusta cu ajutorul lichidului pe care îl adăugaţi, lapte vegetal sau apă, în funcţie de preferinţe sau de ce aveţi în casă.

Sursa: noidoisibebe.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.