fbpx

Nutella făcută în casă (fără zahăr)

Ingrediente:

100g alune de pădure
90-100g curmale
40g pudră de cacao crudă
50g unt de cocos
50 ml lapte vegetal sau apă
1 lingură de miere (opțional, în funcție de preferințe)

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Alunele de pădure le-am copt timp de 7-8 minute, la 200° Celsius, pentru a le intensifica aroma. Apoi, le-am transferat într-un prosop cu ajutorul căruia le-am îndepărtat coaja.

Curmalele le-am lăsat la înmuiat 10-15 minute în apă caldă.

Toate ingredientele le-am pus în blender şi le-am mixat. Et voilà! Nutella mea făcută în casă a fost gata într-un timp foarte scurt.

Consistenţa cremei o puteţi ajusta cu ajutorul lichidului pe care îl adăugaţi, lapte vegetal sau apă, în funcţie de preferinţe sau de ce aveţi în casă.

Sursa: noidoisibebe.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *