Ingrediente:
100g alune de pădure
90-100g curmale
40g pudră de cacao crudă
50g unt de cocos
50 ml lapte vegetal sau apă
1 lingură de miere (opțional, în funcție de preferințe)
SORRISO

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!
Mod de preparare:
Alunele de pădure le-am copt timp de 7-8 minute, la 200° Celsius, pentru a le intensifica aroma. Apoi, le-am transferat într-un prosop cu ajutorul căruia le-am îndepărtat coaja.
Curmalele le-am lăsat la înmuiat 10-15 minute în apă caldă.
Toate ingredientele le-am pus în blender şi le-am mixat. Et voilà! Nutella mea făcută în casă a fost gata într-un timp foarte scurt.
Consistenţa cremei o puteţi ajusta cu ajutorul lichidului pe care îl adăugaţi, lapte vegetal sau apă, în funcţie de preferinţe sau de ce aveţi în casă.
Sursa: noidoisibebe.ro