Aluat pentru orice tip de plăcinte. Fraged și gustos!

Ingrediente:

250 g unt
400 g făină
1 ou
3 linguri smântână
1 lingură oțet
sare

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:

Pentru început, turnăm făina într-un bol.

Adăugăm untul, oul, smântâna, oțetul, sarea și amestecăm foarte bine.

Lăsăm aluatul la frigider 24 de ore.

După acest interval de de timp, folosiți aluatul după preferințele dumneavoastră.

Să îl folosiți cu drag!

Sursa: suntgospodina.net

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *