INGREDIENTE:
4 anghinare crude,
¼ supa de legume,
2 linguri ulei de masline,
1 ceapa,
2 catei de usturoi,
150g branza de capra,
patrunjel tocat,
sare, piper.
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

MOD DE PREPARARE:
Se indeparteaza frunzele exterioare si se taie anghinarele in jumatate, pe lungime. Se pun in apa cu sare si se fierb timp de 10-15 minute (este important sa nu fie fierte complet). Apoi se scot si se pun la scurs.
Anghinarele se aseaza intr-un vas termorezistent si se adauga supa de legume, fierbinte.
Ceapa si usturoiul se toaca si se presara deasupra anghinarelor impreuna cu putin piper proaspat macinat. Se aduga branza rasa si se introduc in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 15 minute, pana se rumeneste branza.
La final se adauga patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!