Anghinare cu brânză

INGREDIENTE:

4 anghinare crude,
¼ supa de legume,
2 linguri ulei de masline,
1 ceapa,
2 catei de usturoi,
150g branza de capra,
patrunjel tocat,
sare, piper.

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

MOD DE PREPARARE:
Se indeparteaza frunzele exterioare si se taie anghinarele in jumatate, pe lungime. Se pun in apa cu sare si se fierb timp de 10-15 minute (este important sa nu fie fierte complet). Apoi se scot si se pun la scurs.

Anghinarele se aseaza intr-un vas termorezistent si se adauga supa de legume, fierbinte.
Ceapa si usturoiul se toaca si se presara deasupra anghinarelor impreuna cu putin piper proaspat macinat. Se aduga branza rasa si se introduc in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 15 minute, pana se rumeneste branza.

La final se adauga patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *