Ingrediente:
petalele de la 4 trandafiri pentru dulceata
zeama de la jumatate lamaie proaspat stoarsa
apa minerala
cuburi de gheata
SORRISO
Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!
Mod de preparare:
Se culeg petalele de trandafiri, se vantura sau se cern pentru indepartarea polenului si semintelor, apoi se pun in strecuratoare si se clatesc jub jet de apa rece.
Se freaca bine petalele cu zeama de lamaie, se pun intr-un castron si se toarna deasupra o jumatate de ceasca de apa fierbinte si se lasa cel putin 30 de minute la macerat, pentru a dezvolta aroma si culoare.
Se scurge lichidul obtinut, se strecoara printr-o sita foarte fina, se lasa sa se raceasca complet, apoi se pune in pahare.
Se completeaza cu apa minerala si cuburi de gheata.
Se orneaza cu petale de trandafiri.
Sursa: dietamediteraneana.wordpress.com