Apă aromată cu petale de trandafir și zeamă de lămâie

Ingrediente:

petalele de la 4 trandafiri pentru dulceata
zeama de la jumatate lamaie proaspat stoarsa
apa minerala
cuburi de gheata

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Se culeg petalele de trandafiri, se vantura sau se cern pentru indepartarea polenului si semintelor, apoi se pun in strecuratoare si se clatesc jub jet de apa rece.

Se freaca bine petalele cu zeama de lamaie, se pun intr-un castron si se toarna deasupra o jumatate de ceasca de apa fierbinte si se lasa cel putin 30 de minute la macerat, pentru a dezvolta aroma si culoare.

Se scurge lichidul obtinut, se strecoara printr-o sita foarte fina, se lasa sa se raceasca complet, apoi se pune in pahare.

Se completeaza cu apa minerala si cuburi de gheata.

Se orneaza cu petale de trandafiri.

Sursa: dietamediteraneana.wordpress.com

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *