fbpx

Ardei copți umpluți cu branză feta

Ingrediente:
4 buc ardei kapia,
200 g branza feta,
100 g branza de vaci,
50 g parmezan ras fin,
2 catei usturoi pisati,
1 ceapa rosie,
piper,
1 lingurita oregano uscat.

Preparare:
Se taie capacul ardeilor (nu îi arunca) si se scot usor cotorul si semintele. Intr-un bol se pun branzeturile, oregano si putin piper proaspat macinat usturoiul dat prin presa, ceapa tocata si se paseaza totul pana obtinem o compozitie omogena.
Se umple ardeii cu crema de branza, le punem capacul si ii aranjam intr-un vas termorezistent. Turnam ulei de masline, cat sa fie fundul vasului acoperit, apoi punem deasupra vasul o folie de copt.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180° C pana se inmoaie. Pofta buna!

Sursa: retete.unica.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *