Ingrediente:
200 g. făină
20 g. măsline fără sâmburi tocate mărunt
50 ml. ulei de măsline
50 – 60 ml. apa foarte rece
1 linguriță mică rasă de rozmarin proaspăt tocat
2 g. praf de copt
4 g. sare
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:
Se pun într-un vas făina, praful de copt și sarea și se amestecă bine. Se adaugă apa rece, uleiul de măsline, măslinele și rozmarinul tocate mărunt.
Se frământă până când se obține un aluat cât mai omogen. Se învelește aluatul într-o folie de plastic alimentară și se pune în frigider pentru 25 – 30 de minute.
După ce aluatul a stat în frigider, se întinde pe masa pe care am adăugat puțină făină.
Se decupează aluatul cu o forma rotunda de biscuiți. În centrul fiecărui biscuit, se adaugă câte o feliuță de măslină și se presară ușor astfel încât să intre parțial în aluat.
Se așeză biscuiții într-o tava tapetata cu hârtia de copt și se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 15 minute sau până când se rumenesc ușor.
Sursa: lauraadamache.ro