Bomboane rafaello de post

INGREDIENTE:

100 g fulgi de migdale,
1 fiolă esență de vanilie,
80 g fulgi de cocos,
1/2 lingurita zahăr vanilat,
3 lingurite zahăr pudră,
400 g lapte de cocos gras.

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

MOD DE PREPARARE:
Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă. Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale.
Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița.
Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocos.

Sursa: retete.unica.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *