INGREDIENTE:
100 g fulgi de migdale,
1 fiolă esență de vanilie,
80 g fulgi de cocos,
1/2 lingurita zahăr vanilat,
3 lingurite zahăr pudră,
400 g lapte de cocos gras.
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

MOD DE PREPARARE:
Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă. Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale.
Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița.
Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocos.
Sursa: retete.unica.ro