Borș de legume

Ingrediente:

2 ceape,
2 morcovi,
ardei gras rosu sau verde,
1 sfert de telina,
2 cartofi,
patrunjel,
o cutie de rosii in bulion,
400 ml de bors,
5 linguri de ulei,
Sare.

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Mod de preparare:
Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot, apoi adaugam ceapa, morcovul, ardeii si telina si le lasam sa fiarba.
Dupa circa 15 minute, dupa ce legumele au fiert putin adaugam si cartofii pe care i-am taiat cubulete si o parte din patrunjel, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba in continuare, (pana legumele sunt fierte), spre sfarsit adaugam rosiile in bulion si mai lasam sa fiarba in cateva clocote.
Oprim focul si punem patrunjelul ramas si acoperim cu un capac.

Poftă buna!

Sursa: crestinortodox.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *