Ingrediente:
-branza uscata de mai multe feluri (telemea de capra, de oaie, de vaca)
-ulei de masline extravirgin
-cimbru, busuioc, oregano, ardei iute, piper, usturoi, fenicul etc.
Ulei de măsline extravirgin
Aurul lichid al Mediteranei – elixir al tinereții și sursă de sănătate.
Pentru sănătatea ta și a familiei tale, alege produse făcute din ingrediente naturale!
Direct de la producător.
Mod de preparare:
Amestecam tipurile de branza, pe care le-am taiat cubulete.
Punem bucatile de branza in borcane. Adaugam condimente dupa preferinta.
Completam borcanele cu ulei de masline. Recomand sa folositi un ulei de foarte buna calitate, un ulei extravirgin.
Verificam cu atentie, branza trebuie sa fie bine acoperita cu ulei.
Se lasa o saptamana la frigider pentru marinare. Uleiul de măsline se solidifică la rece de aceea trebuie să scoateți borcanul cu o oră înainte de a consuma brânza.
Uleiul de masline aromat care va ramane dupa ce consumati branza il puteti folosi la sosuri sau în salate.