Ingrediente:
200 gr de branza (de preferinta feta*) in felii sau faramitata cu mana
½ cana de cascaval ras
1 rosie descojita si taiata in feliute rotunde subtiri
½ de ardei verde sau rosu taiat in feliute rotunde subtiri
cateva feliute de ardei iute (optional)
1 lingura de ulei de masline
piper, oregano* dupa preferinta
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.
Mod de preparare:
Intr-un vas de lut glazurat mic si intins sau de yena, punem branza si presaram pe deasupra cascavalul ras.
Asezam peste ele feliile de rosii si feliutele de ardei si cele de ardei iute daca o vrem mai picanta (optional).
Adaugam pe deasupra ulei, piper si oregano, acoperim cu o hartie de copt si bagam la cuptor preincalzit la 200 oC 15 min pana se inmoaie.
Inlaturam hartia de copt si mai lasam la 250 oC inca 15-20 min. pana ia putina culoare.
Sursa: retetegrecesti.gr