Cartofi la cuptor cu ierburi aromatice

Ingrediente:

500 g cartofi
2 linguri unt topit sau ulei de măsline
sare și piper după gust
*arome, la alegere: praf de ceapă, usturoi deshidratat, rozmarin, cimbru, oregano, pătrunjel, boia, mărar, tarhon etc.

Dacă vrei ca timpul de coacere în cuptor să fie unul cât mai redus, poți fierbe cartofii 5-10 minute înainte.

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Spală și taie cartofii  în jumătăți sau sferturi .

Într-o tavă care nu lipește (tapetată cu hârtie de copt), pune uleiul de măsline sau untul topit și aromele alese.

Adaugă cartofii tăiați peste și amestecă bine cu mâinile, să se îmbrace în uleiul aromatizat.

Dă la cuptor până când se pătrund și se rumenesc. Întoarce-i cu un clește, din când în când, pe partea cealaltă, ca să se rumenească uniform.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *