fbpx

Cartofi la cuptor cu roșii și usturoi

Ingrediente:

1 kg de cartofi
1 cutie de rosii in bulion sau rosii uscate la soare
100 ml ulei
sare
piper
3-4 catei de usturoi
verdeata tocata
cimbru

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Pregatim cartofii felii sau cubulete.

Ii punem in tava, rasturnam deasupra sucul de rosii, uleiul,  adaugam o jumatate de lingurita de cimbru uscat, un varf de lingurita de sare, un varf de lingurita de piper si usturoiul.

Amestecam totul foarte bine.

Punem tava la cuptor la o temperatura de 220 de grade Celsius pentru aproximativ jumatate de ora.

Dupa 20 de minute verificam cartofii, sa vedem daca sunt patrunsi.

Cand cartofii s-au inmuiat si sunt frumos rumeniti deasupra, sunt gata.

Mod de prezentare si servire:

Se servesc cu verdeata tocata deasupra si o salata de sezon.

Sursa: pofta-buna.com

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *