Cartofi la cuptor cu roșii și usturoi

Ingrediente:

1 kg de cartofi
1 cutie de rosii in bulion sau rosii uscate la soare
100 ml ulei
sare
piper
3-4 catei de usturoi
verdeata tocata
cimbru

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Pregatim cartofii felii sau cubulete.

Ii punem in tava, rasturnam deasupra sucul de rosii, uleiul,  adaugam o jumatate de lingurita de cimbru uscat, un varf de lingurita de sare, un varf de lingurita de piper si usturoiul.

Amestecam totul foarte bine.

Punem tava la cuptor la o temperatura de 220 de grade Celsius pentru aproximativ jumatate de ora.

Dupa 20 de minute verificam cartofii, sa vedem daca sunt patrunsi.

Cand cartofii s-au inmuiat si sunt frumos rumeniti deasupra, sunt gata.

Mod de prezentare si servire:

Se servesc cu verdeata tocata deasupra si o salata de sezon.

Sursa: pofta-buna.com

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *