Cei mai delicioși cartofi la cuptor: crocanți și aromați pentru gustul tuturor

Aceşti cartofi sunt perfect copţi – sunt crocanţi la exterior şi foarte pufoşi la interior. Aşadar, dacă vrei o garnitură simplă care să meargă la orice mâncare, încearcă această reţetă pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cartofii copţi sunt delicioşi cu carne de pui sau cu friptură de porc.

Ingrediente:

900 g cartofi albi, tăiaţi în două sau în patru
3 linguri ulei de măsline
1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin şi cimbru)
1 linguriţă sare grunjoasă
1 linguriţă usturoi pudră
35 g parmezan ras

Ulei de măsline extravirgin

13

Aurul lichid al Mediteranei – elixir al tinereții și sursă de sănătate.

Pentru sănătatea ta și a familiei tale, alege produse făcute din ingrediente naturale!

Direct de la producător.

Preparare:

Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul şi parmezanul, apoi dai deoparte amestecul.

Aşezi cartofii tăiaţi într-un bol mare şi îi stropeşti cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente şi mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiţi. Îi aşezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ţi-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.

Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcţie de cât de mari sunt cartofii, până când aceştia se înmoaie. Serveşti imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.

Măsline Kalamon Jumbo

masline-kalamata-beneficii

Direct de la producător. Fără aditivi și conservanți chimici.

Sursa: ea.md

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *