Chifteluțe pufoase. Rețetă de post

Ingrediente:
2 cartofi,
1 legătură pătrunjel,
praf sare, piper, boia,
ulei,
2 cepe,
1 cană ciuperci,
2 linguri orez,
3 linguri făină.

Mod de preparare:
Cartofii se curață și se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocată mărunt se călește puțin. Cartofii fierți se scurg, se pasează și se amestecă cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat și ciupercile date prin mașina de tocat. Se pune boia, sare și piper.
Din compoziția rezultată se fac chifteluțe care se dau prin făină și se prajesc în uleiul încins. Se pot servi reci sau calde, dupa preferinte.

Pofta buna!

Sursa: retete.unica.ro

 

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.