Ciocolată neagră homemade! Fără zahăr! Fără coloranţi! Fără conservanţi!

Ingrediente:

– 60 g unt cacao

– 80 g unt cocos

– 3 linguriţe cacao sau pudră de roşcove

– 1 lingură nectar de cocos

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Adăugăm untul de cocos şi de cacao într-un vas. Pentru a le topi, folosim metoda ”bain-marie”, adică așezăm vasul cu conținutul solid în alt vas mai mare ce conține apă fierbinte și  lăsăm la foc mic, până când conținutul devine cremos.

Adăugăm şi cele 3 linguriţe de cacao + nectarul de cocos.

Amestecăm bine pentru a încorpora bine toate ingredientele.

Trasferam conţinutul în forme de facut bomboane sau într-o caserolă pătrată. Caserola trebuie tapetată cu foaie de copt pentru a  putea dezlipi ciocolata foarte uşor.

Introducem formele sau caserola în congelator pentru 20 minute şi gata ciocolata!

 

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.