Ciocolată neagră homemade! Fără zahăr! Fără coloranţi! Fără conservanţi!

Ingrediente:

– 60 g unt cacao

– 80 g unt cocos

– 3 linguriţe cacao sau pudră de roşcove

– 1 lingură nectar de cocos

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Adăugăm untul de cocos şi de cacao într-un vas. Pentru a le topi, folosim metoda ”bain-marie”, adică așezăm vasul cu conținutul solid în alt vas mai mare ce conține apă fierbinte și  lăsăm la foc mic, până când conținutul devine cremos.

Adăugăm şi cele 3 linguriţe de cacao + nectarul de cocos.

Amestecăm bine pentru a încorpora bine toate ingredientele.

Trasferam conţinutul în forme de facut bomboane sau într-o caserolă pătrată. Caserola trebuie tapetată cu foaie de copt pentru a  putea dezlipi ciocolata foarte uşor.

Introducem formele sau caserola în congelator pentru 20 minute şi gata ciocolata!

 

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.