Ciulama de ciuperci cu usturoi

Ciulamaua de ciuperci cu usturoi este foarte gustoasă şi conţine doar ingrediente vegetale, deci poate fi consumată cu încredere în Postul Paştelui.

Ingrediente:
500 g ciuperci,
o ceapă,
2 căţei de usturoi,
1 lingura de făină,
50 ml ulei,
pătrunjel,
sare, piper.

Mod de preparare:
Se taie ceapa mărunt şi se pune la călit. Când a devenit aurie, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate feliuţe. Se lasă pe foc să fiarbă în suc propriu, acoperind vasul cu un capac. Se adaugă făina, puţină apă cât să le acopere şi usturoiul tocat mărunt.
Se lasă pe foc să mai dea în clocot de câteva ori, apoi se opreşte focul. Se condimentează cu sare şi piper.
Se serveşte fierbinte, ornată cu pătrunjel, alături de mămăligă. Pofta buna!

Sursa: inbucatarie.net

 

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *