Ingrediente:
4 ouă,
¼ cană de făină de cocos,
o jumătate de banană pisată,
o lingură de sirop de arțar,
¼ cană de lapte de cocos,
¼ cană de apă,
ulei de cocos (sau alt tip de ulei) pentru prăjit;
Preparare:
Amestecă toate ingredientele de mai sus (mai puțin uleiul de cocos) și amestecă până cand acestea sunt bine combinate, iar aluatul este unul subțire. Într-o tigaie, la foc mediu, topește puțin ulei de cocos. Adauga aluatul in tigaia incinsa, lasă clătita să se coacă pe o parte, până când devine ușor maronie (timp de 2-5 minute), după care întoarce-o și pe cealaltă parte, pentru a se coace.
Le poți servi după preferințe, în combinațiile dorite: cu nuci, migdale sau caju tocat, cu sirop de agave, arțar sau miere, ciocolată, diverse fructe sau unt de arahide.
Sursa: eva.ro