Clătite cu făină de cocos

Ingrediente:
4 ouă,
¼ cană de făină de cocos,
o jumătate de banană pisată,
o lingură de sirop de arțar,
¼ cană de lapte de cocos,
¼ cană de apă,
ulei de cocos (sau alt tip de ulei) pentru prăjit;

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Preparare:
Amestecă toate ingredientele de mai sus (mai puțin uleiul de cocos) și amestecă până cand acestea sunt bine combinate, iar aluatul este unul subțire. Într-o tigaie, la foc mediu, topește puțin ulei de cocos. Adauga aluatul in tigaia incinsa, lasă clătita să se coacă pe o parte, până când devine ușor maronie (timp de 2-5 minute), după care întoarce-o și pe cealaltă parte, pentru a se coace.
Le poți servi după preferințe, în combinațiile dorite: cu nuci, migdale sau caju tocat, cu sirop de agave, arțar sau miere, ciocolată, diverse fructe sau unt de arahide.

Sursa: eva.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *