Cum comand

 Pe site-ul nostru: sorriso.ro.

• Prin telefon: 0723.306.803. Consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru a face alegerea potrivită.

 Direct în magazinul nostru din Str. Constantin Rădulescu-Motru nr. 8, Bloc 34, Parter, Sector 4, București (zona Piața Norilor – Tineretului).

Modalitați de plată:

 La livrare (ramburs).

 Prin ordin de plată în contul: RO17INGB0000999907990495, deschis la ING Bank Romania.

Livrare:

Expedierea produselor existente în stoc se face în aceeași zi pentru comenzile preluate pana la ora 12.00, în zilele de lucru (de luni până vineri). Pentru comenzile preluate după ora 12.00, expedierea se face în următoarea zi lucrătoare. Comenzile plasate în weekend se vor procesa și livra în cursul zilei de luni.

Tarife livrări:

Livrarea este gratuită pentru comenzi a căror valoare este de minimum 150 de lei, iar sub această sumă costul este de 9,9 lei/destinație.

Destinații multiple:

Vă rugăm să ne trimiteți prin e-mail (contact@sorriso.ro) lista completă a destinatarilor împreună cu informațiile necesare livrării (nume, adresă, număr de telefon, tip pachet). Vă rugăm să verificați cu exactitate informațiile pe care ni le furnizați.

Termene de livrare:

Termenele de livrare obișnuite sunt între 24 si 72 de ore de la recepția comenzii complete. Dacă doriți o anumită dată de livrare, vă rugăm să ne indicați acest lucru în momentul transmiterii comenzii dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Personalizare:

Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să ne sunaţi la 0723.306.803.