Cum comand

 Pe site-ul nostru: sorriso.ro.

• Prin telefon: 0738.582.423. Consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru a face alegerea potrivită.

 Direct în magazinul nostru din Str. Constantin Rădulescu-Motru nr. 8, Bloc 34, Parter, Sector 4, București (zona Piața Norilor – Tineretului).

Modalitați de plată:

 La livrare (ramburs).

 Prin ordin de plată în contul: RO17INGB0000999907990495, deschis la ING Bank Romania.

Livrare:

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 10:00-20:00. Facem tot posibilul să primiți produsele în cel mai scurt timp.

Tarife livrări:

Livrarea este gratuită în București pentru comenzi mai mari de 200 de Lei, iar sub această sumă costul este de 11 lei/destinație. În restul țării, livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 300 de Lei, iar pentru comenzi mai mici costul livrării este de 22 de Lei/destinaţie. Prețurile conțin TVA.

Destinații multiple:

Vă rugăm să ne trimiteți prin e-mail (contact@sorriso.ro) lista completă a destinatarilor împreună cu informațiile necesare livrării (nume, adresă, număr de telefon, tip pachet). Vă rugăm să verificați cu exactitate informațiile pe care ni le furnizați.

Termene de livrare:

Termenele de livrare obișnuite sunt între 24 si 72 de ore de la recepția comenzii complete. Dacă doriți o anumită dată de livrare, vă rugăm să ne indicați acest lucru în momentul transmiterii comenzii dumneavoastră.

Datorită numărului foarte mare de comenzi în perioada sărbătorilor, vă rugăm să luați în calcul o perioadă de aproximativ 2 săptămâni de la recepționarea comenzii dumneavoastră până la onorarea acesteia.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Personalizare:

Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să ne sunaţi la 0738.582.423.