Povestea noastră

Sorriso - povestea noastră

„Hrana să vă fie medicament și medicamentul să vă fie hrană.” – Hippocrates

Cunoști acel sentiment pe care îl trăiești atunci când descoperi ceva extraordinar și abia aștepți să îl împărtășești cu ceilalți?

Ei bine, așa a început povestea noastră..

Din dorinta de a trăi firesc și natural, din dorința de a oferi copiilor noștri o mâncare cât mai sănătoasă, din dragoste de natură şi de tot ceea ce ne oferă ea cu generozitate, am început să cercetăm și treptat să descoperim cu mare bucurie beneficiile dietei mediteraneene.

Astfel, ne-am decis să împărtășim și cu ceilalți cele descoperite, și să aducem pe meleagurile românești produse naturale din însoritele ținuturi mediteraneene.

Dieta mediteraneană (bazată pe ulei de măsline și măsline, fructe, legume, cereale, pește și plante aromatice) este pe drept considerată una din cele mai sănătoase diete din lume.

Măslinul este unul din elementele importante ale culturii și istoriei mediteraneene. Uleiul de măsline și măslinele sunt adânc înrădăcinate în mentalul omului mediteranean și în rețetele dietei mediteraneene încă din antichitatea timpurie, dietă care astăzi este prezentă până în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei.

La Sorriso ne concentrăm pe calitate și valoare nutrițională, nicidecum pe cantitate.

Acesta este motivul pentru care multe din produsele noastre sunt disponibile doar în cantități limitate.

Vino la magazinul nostru ca să împărtășim cu tine pasiunea noastră pentru dieta și lumea mediteraneană!