Ingrediente:
1 kg dovlecei
2 ouă
200 g pesmet
100 g cașcaval
120 g făină
1/2 linguriță fulgi de ardei iute
sare
piper negru
40 ml ulei
2 lingurițe usturoi praf
2 lingurițe boia
condimente
SORRISO
Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii pai.
Condimentăm cu sare și piper.
Într-un bol amestecăm pesmetul cu cașcaval, usturoi, ardei iute, boia, și alte condimente.
Într-un bol separat, batem ouăle.
Turnăm făină peste dovlecei.
Dăm dovleceii prin oul bătut, pe urmă prin amestecul de pesmet.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și ulei.
Aranjăm dovleceii în tavă.
Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Sursa: kiloretete.ro