Dovlecei crocanți în crustă de pesmet

Ingrediente:

1 kg dovlecei
2 ouă
200 g pesmet
100 g cașcaval
120 g făină
1/2 linguriță fulgi de ardei iute
sare
piper negru
40 ml ulei
2 lingurițe usturoi praf
2 lingurițe boia
condimente

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii pai.

Condimentăm cu sare și piper.

Într-un bol amestecăm pesmetul cu cașcaval, usturoi, ardei iute, boia, și alte condimente.

Într-un bol separat, batem ouăle.

Turnăm făină peste dovlecei.

Dăm dovleceii prin oul bătut, pe urmă prin amestecul de pesmet.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și ulei.

Aranjăm dovleceii în tavă.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Sursa: kiloretete.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.