Dovlecei crocanți în crustă de pesmet

Ingrediente:

1 kg dovlecei
2 ouă
200 g pesmet
100 g cașcaval
120 g făină
1/2 linguriță fulgi de ardei iute
sare
piper negru
40 ml ulei
2 lingurițe usturoi praf
2 lingurițe boia
condimente

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii pai.

Condimentăm cu sare și piper.

Într-un bol amestecăm pesmetul cu cașcaval, usturoi, ardei iute, boia, și alte condimente.

Într-un bol separat, batem ouăle.

Turnăm făină peste dovlecei.

Dăm dovleceii prin oul bătut, pe urmă prin amestecul de pesmet.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și ulei.

Aranjăm dovleceii în tavă.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Sursa: kiloretete.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *