Drob de vinete – rețetă de post

Drobul de legume este o mancare gustoasa si apreciata in randul vegetarienilor si al persoanelor care vor sa manance sanatos sau de post. Este un preparat care este gata imediat, iar combinația legumelor ofera un gust de care nu te vei sătura!

Ingrediente:
1 kg vinete,
2 cepe,
2 ardei grasi,
6 catei usturoi,
2 legaturi marar,
sare, piper,
4 linguri faina,
un praf de amidon de porumb.

Mod de preparare:
Cureti vinetele, le tai marunt si le fierbi 15 minute, in apa usor sarata. Le lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.
Calesti ceapa, apoi adaugi ardeiul taiat cubulete, mararul tocat si usturoiul pisat. Adaugi vinetele si amesteci usor pana cand se omogenizeaza compozitia. Pune praful de amidon si amesteca. Se adauga compozitia de vinete racita, faina, sare si piper.

Torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o dai la cuptor, la foc mediu (180 grade C), pentru 30-40 minute. Lasa sa se raceasca si taie drobul felii.

Pofta buna!

Sursa: inbucatarie.net, exquis.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *