Guacamole, o delicatesă mexicană autentică

Ingrediente:

2 avocado bine coapte
½ ceapă roșie sau verde tocată fin
1 cățel de usturoi zdrobit (opțional)
puțin ardei iute tocat (după gust)
o jumătate roșie coaptă
câteva fire de pătrunjel verde
o lingură suc de lămâie sau lime
1 lingură ulei de măsline extravirgin
sare și piper

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Se spală avocado, se scoate pulpa cu lingura, se stropește imediat cu zeamă de lămâie, se pune într-un bol și se zdrobește cu ajutorul unei furculițe.

Nu se folosește mixerul deoarece guacamole nu trebuie să fie un sos fin, ci unul cu textură.

Se adaugă roșia tăiată cubulețe, ardeiul iute, ceapa, usturoiul, uleiul și verdeața. Se asezonează cu sare și piper. Se amestecă totul bine până se omogenizează pasta pentru a se amesteca aromele.

Pasta de avocado se pune într-un bol și se păstrează la rece până la servire.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.