Hummus cu roșii uscate și busuioc

Ingrediente:

250 g năut fiert
1 cățel usturoi
1 linguriță pastă susan/tahini
3-4 frunze busuioc verde
3-4 bucăți roșii uscate în ulei
2-3 linguri ulei de la roșiile uscate
sare și piper
zeama de la 1 felie generoasă de lămâie
50 ml apă

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:

Într-un robot punem năutul, usturoiul, busuiocul, roșiile uscate și tahini.
Procesăm câteva minute până obținem o pastă foarte fină.
Asezonăm cu sare, piper, zeamă de lămâie.
Dacă hummusul are o consistență prea solidă, adăugăm puțină apă rece.
Mutăm pe o farfurie, stropim cu ulei de măsline și mâncăm cu pâine prăjită, lipii, etc.

Sursa: awfully-tasty.com

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *