Hummus cu roșii uscate și busuioc

Ingrediente:

250 g năut fiert
1 cățel usturoi
1 linguriță pastă susan/tahini
3-4 frunze busuioc verde
3-4 bucăți roșii uscate în ulei
2-3 linguri ulei de la roșiile uscate
sare și piper
zeama de la 1 felie generoasă de lămâie
50 ml apă

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:

Într-un robot punem năutul, usturoiul, busuiocul, roșiile uscate și tahini.
Procesăm câteva minute până obținem o pastă foarte fină.
Asezonăm cu sare, piper, zeamă de lămâie.
Dacă hummusul are o consistență prea solidă, adăugăm puțină apă rece.
Mutăm pe o farfurie, stropim cu ulei de măsline și mâncăm cu pâine prăjită, lipii, etc.

Sursa: awfully-tasty.com

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.