Hummus cu roșii uscate și busuioc

Ingrediente:

250 g năut fiert
1 cățel usturoi
1 linguriță pastă susan/tahini
3-4 frunze busuioc verde
3-4 bucăți roșii uscate în ulei
2-3 linguri ulei de la roșiile uscate
sare și piper
zeama de la 1 felie generoasă de lămâie
50 ml apă

Delicii mediteraneene

Direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:

Într-un robot punem năutul, usturoiul, busuiocul, roșiile uscate și tahini.
Procesăm câteva minute până obținem o pastă foarte fină.
Asezonăm cu sare, piper, zeamă de lămâie.
Dacă hummusul are o consistență prea solidă, adăugăm puțină apă rece.
Mutăm pe o farfurie, stropim cu ulei de măsline și mâncăm cu pâine prăjită, lipii, etc.

Sursa: awfully-tasty.com

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *