Lipii de casa cu făină de cânepă

Ingrediente:
300 g faina,
50 g faina de canepa,
2-3 linguri de ulei de masline,
1 lingurita rasa de sare,
1/2 lingurita de bicarbonat,
150-200 ml apa.

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Preparare:
Intr-un bol se pun ambele tipuri de faina,sarea,bicarbonatul, uleiul și se toarna apa calduta si se amesteca pana se incorporeaza toata apa. Se framanta pana se obtine aluatul, apoi se lasa la odihnit pentru 10 minute. Se imparte aluatul in 8-10 bile egale, fiecare bila se intinde cat mai subtire si se coace pe ambele parti. Dupa ce s-au copt se acopera cu un prosop, astfel vor ramane moi si se vor rula usor.

Sursa: retetefeldefel.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *