Mic dejun rapid, gustos și sănătos

Ingrediente:

2 cartofi
2 castraveți
1 ardei capia
1/2 legătură ceapă verde
3 ouă
sare
piper negru măcinat
60 g făină

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Mod de preparare:

Cartofii curățați îi dați pe răzătoare, după care îi puneți în apă. În același mod radeți castravetele. Tăiați ardeiul roșu inele subțiri și tocați mărunt ceapa verde. Scurgeți cartofii de apă, îi adăugați la celelalte ingrediente și amestecați legumele.

Bateți 3 ouă într-un bol și adăugați-le în bolul cu legume, asezonați cu sare și piper negru și amestecați ingredientele. Adăugați făina și iarăși amestecați.

Încingeți uleiul în tigaie și puneți tot amestecul de legume în tigaia cu ulei fierbinte. Repartizați legumele într-un strat uniform pe toată suprafața tigăii. Acoperiți tigaia cu capac și prăjiți tarta la foc mediu timp de 4 minute, după care întoarceți tarta pe cealaltă parte și continuați să o prăjiți încă 4 minute.

Sursa: savuros.info

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *