Mujdeiul de usturoi preparat după rețeta farmacistului și fitoterapeutului Ovidiu Bojor

Toată lumea știe că mujdeiul de usturoi este sănătos – ne protejează de virusuri, crește imunitatea și revigorează organismul. Tocmai de aceea, cunoscutul academician și fitoterapeut Ovidiu Bojor recomandă la rândul său acest preparat, pe care toți românii ar trebui să-l consume de trei ori pe săptămână, după cum spune el, dacă nu au nicio contraindicație medicală.

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Peste bulbii (cățeii) de la o căpățână de usturoi, curățați de coajă, se pune sare grunjoasă și o linguriță de miere de albine. Se freacă bine într-o piuă de lemn sau mojar de ceramică, până se obține o pastă.
Se adaugă  ulei de măsline extravirgin și se continuă frecarea până se obține o emulsie. La final se adaugă 1-2 linguri de oțet de mere și se amestecă bine.

Preparat astfel, mujdeiul poate fi folosit la asezonarea alimentelor, dar și consumat de către cei care suferă de gastrită, uleiul protejând mucoasa gastrică. De asemenea, a doua zi respirația nu mai miroase a usturoi.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.