Ingrediente:
100 gr (cca 8 linguri pline) de faina de naut,
apa la temperatura camerei (de 2 ori cantitatea de naut),
ulei, sare si piper,
1 dovlecel de cca 250-300 gr. (ras pe razatoarea mare si apoi scurs bine de apa),
ciuperci, rosii, ardei, marar,
curcuma sau alte condimente, dupa preferinta.
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

Preparare:
Amesteca faina de naut cu apa pana obtii un amestec cu o consistenta cremoasa si groasa, dar nu prea apoasa. Adauga treptat apa si amesteca cu un tel pana nu mai sunt cocoloase.
Lasa alatul sa se odihneasca pentru 10 minute apoi poti adauga restul ingredientelor. Ciupercile se taie felii. Dovlecelul se da la razatoare. Rosiile si ardeii se taie cuburi. Pune toate ingredientele in compozitia initiala, adauga uleiul, mararul tocat marunt si condimentele dupa gust.
Pune doua polonice de compozitie intr-o tigaie. Tine omleta 2-3 minute pe fiecare parte.
Sursa: libertatea.ro