Omletă cu făină din năut și legume

Ingrediente:
100 gr (cca 8 linguri pline) de faina de naut,
apa la temperatura camerei (de 2 ori cantitatea de naut),
ulei, sare si piper,
1 dovlecel de cca 250-300 gr. (ras pe razatoarea mare si apoi scurs bine de apa),
ciuperci, rosii, ardei, marar,
curcuma sau alte condimente, dupa preferinta.

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Preparare:
Amesteca faina de naut cu apa pana obtii un amestec cu o consistenta cremoasa si groasa, dar nu prea apoasa. Adauga treptat apa si amesteca cu un tel pana nu mai sunt cocoloase.
Lasa alatul sa se odihneasca pentru 10 minute apoi poti adauga restul ingredientelor. Ciupercile se taie felii. Dovlecelul se da la razatoare. Rosiile si ardeii se taie cuburi. Pune toate ingredientele in compozitia initiala, adauga uleiul, mararul tocat marunt si condimentele dupa gust.
Pune doua polonice de compozitie intr-o tigaie. Tine omleta 2-3 minute pe fiecare parte.

Sursa: libertatea.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.