Pesto – vedeta sosurilor din bucătăria italiană

Toate efectele benefice ale busuiocului se datorează conţinutului său bogat în ulei esenţial, taninuri, acid cafeic şi rosmarinic, componentele sale având o acţiune antispastică, antimicrobiană, carminativă, stomahică şi antifungică.

Pesto din roşii şi busuioc

Ingrediente:

• 250 grame de roşii uscate la soare
• 2 căni de busuioc proaspăt
• 2 căţei usturoi
• 1/4 cană sâmburi de pin
• 1/4 cană ulei de măsline
• 1/4 cană brânză de caju

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un blender şi se amestecă până la omogenizare.

Sos de busuioc

Ingrediente:

– 15 frunze de busuioc proaspăt, marunțite sau 1 lingură mare de busuioc uscat, din plic
– 2 căţei de usturoi, pisați
– 2 linguri oțet
– 2 linguri pastă de roșii
– 50 ml. ulei de măsline
– sare si piper după gust

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un blender şi se amestecă până la omogenizare.

Se poate servi lângă preparate la grătar, carne, cartofi fierți sau copți.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Fii primul care descoperă
noutățile și ofertele noastre!

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după confirmarea abonării prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ați primit mesajul de la noi, vă rugăm să verificați folderul de Spam/Promoții.