Piept de pui la cuptor după o rețetă specială, festivă – Un deliciu care merită încercat măcar o dată

Ingrediente:

500-700g piept de pui
50 g unt
3 mere
1 lămâie
1 lingură miere
3 căței de usturoi
1/4 linguriță piper
2 lingurițe sare
cimbru
1 linguriță condimente pentru carnea de pui

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Mod de preparare:

1. Spălăm carnea de pui, o uscăm și o frecăm cu o linguriță de sare.

2. Facem tăieturi orizontale pe bucățile de carne, la o distanță de 2 cm între ele.

3. Tăiem felii subțiri cățeii de usturoi, iar untul cubulețe mici. Tăiem felii și lămâia și merele…

4. În fiecare tăietură făcută în carnea de pui, așezăm câte o bucățică de unt, o felie de usturoi, una de lămâie, una de măr și o crenguță mică de cimbru.

5. Așezăm bucățile de carne pe o tavă de copt. Le coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20-25 de minute.

6. Amestecăm mierea cu sarea, piperul și condimentele pentru carnea de pui. Scoatem tava din cuptor și tapetăm carnea cu sosul obținut, pe urmă coacem încă 10-15 minute. Poftă bună!

Sursa: suntgospodina.net

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.