Ingrediente:
500-700g piept de pui
50 g unt
3 mere
1 lămâie
1 lingură miere
3 căței de usturoi
1/4 linguriță piper
2 lingurițe sare
cimbru
1 linguriță condimente pentru carnea de pui
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:
1. Spălăm carnea de pui, o uscăm și o frecăm cu o linguriță de sare.
2. Facem tăieturi orizontale pe bucățile de carne, la o distanță de 2 cm între ele.
3. Tăiem felii subțiri cățeii de usturoi, iar untul cubulețe mici. Tăiem felii și lămâia și merele…
4. În fiecare tăietură făcută în carnea de pui, așezăm câte o bucățică de unt, o felie de usturoi, una de lămâie, una de măr și o crenguță mică de cimbru.
5. Așezăm bucățile de carne pe o tavă de copt. Le coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20-25 de minute.
6. Amestecăm mierea cu sarea, piperul și condimentele pentru carnea de pui. Scoatem tava din cuptor și tapetăm carnea cu sosul obținut, pe urmă coacem încă 10-15 minute. Poftă bună!
Sursa: suntgospodina.net