Piperchi Țârgâsiti, mâncare tradițională aromână – explozie de arome şi culori

Ingrediente:

4 ardei capia roșii, mari și cărnoși
3 roșii mari foarte bine coapte
3 căței de usturoi
300 g telemea de oi
ulei de măsline
sare, piper, busuioc – după gust

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Ardeii se taie cubulețe (nu prea mici) și se pun la călit in ulei.

Când aceștia s-au călit, se adaugă cubulețele de roșii decojite și se mai lasă câteva minute.

Se adaugă apoi usturoiul tocat mărunt si brânza răzuita sau tăiată cuburi și mai fierbem înca 3 minute.

La final, se potrivește de gust cu sare, piper și busuioc. Se servește caldă.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *