Piperchi Țârgâsiti, mâncare tradițională aromână – explozie de arome şi culori

Ingrediente:

4 ardei capia roșii, mari și cărnoși
3 roșii mari foarte bine coapte
3 căței de usturoi
300 g telemea de oi
ulei de măsline
sare, piper, busuioc – după gust

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Ardeii se taie cubulețe (nu prea mici) și se pun la călit in ulei.

Când aceștia s-au călit, se adaugă cubulețele de roșii decojite și se mai lasă câteva minute.

Se adaugă apoi usturoiul tocat mărunt si brânza răzuita sau tăiată cuburi și mai fierbem înca 3 minute.

La final, se potrivește de gust cu sare, piper și busuioc. Se servește caldă.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *