Ingrediente:
150 g fulgi de cocos
2 căni de făină
1 cană de zahăr
1 cană de apă minerală
1 cană de lapte de cocos
150 ml ulei
2 linguri de cacao
2 lingurițe praf de copt
3 plicuri de zahăr vanilat
coajă rasă de lămâie
un praf de sare
SORRISO

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!
Mod de preparare:
Într-un castron se pune nuca de cocos, făina, zahărul, uleiul, sarea, zahărul vanilat, coaja de lămâie, praful de copt, laptele de cocos, apa minerală.
Se amestecă toate la un loc, apoi compoziția rezultată se împarte în două părți iar jumătate se amestecă cu cele 2 linguri de cacao. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se pune compoziția neagră, apoi cea albă și se dă la cuptor cca 30 de minute. După ce se răcește, se taie cuburi și se pudrează cu zahăr.
Sursa: ortodoxia.me