Cafea grecească Medium Roast, 100 gr

Cafeaua grecească, bogată în polifenoli și antioxidanți, diferă de alte sortimente prin modul de coacere și mărunțire.

Cafeaua grecească este strâns legată de tradiția și cultura locală. Grecii beau cafea ca să se relaxeze, să socializeze și să discute despre politică și viața lor de zi cu zi.

Este o cafea pentru fiecare gust în parte: sketos (cafea fara zahar, tare si amara), metrios (cu un gust dulce mediu, doar o lingurita cu zahar), glykos sau vary glykos (cu un gust asemanator mierii) și glykos vrastos (cu gust dulce).

Sugestie de preparare: Se pune apă în ibric (apa se măsoară cu ceaşca cu care se bea cafea, cam 150 ml). Se pune la fiert. Dacă se bea cu zahăr, se pune în ibric o linguriţă de zahăr. Când apa este aproape de punctul de fierbere, se pun două lingurițe de cafea cu vârf (pentru fiecare ceaşcă). Se amestecă şi se lasă pe foc până când apar primele bule de aer pe marginea ibricului. Se ia de pe foc. Se amestecă. Acest procedeu se repetă de două ori. Se așteaptă două minute până se depune zațul, și apoi se toarnă în cești. Se servește împreună cu un pahar cu apă.

Produs 100% natural, fără coloranți, aditivi și conservanți chimici.

12,00 lei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Specificații

Descriere

• Greutate brută: 100 gr
• Greutate netă: 94 gr
• Ingrediente: cafea (100%)
• Producție limitată

Informații suplimentare

Gramaj

250 gr., 500 gr., 1000 gr.