Pui cu usturoi şi busuioc în sos de unt și roşii

Ingrediente:

450 g piept de pui dezosat
80-100 g unt sărat
5-6 roșii
3 căței de usturoi pisați
o mână de frunze proaspete de busuioc
sare și piper după gust
ulei de măsline
230 g paste (de preferat spaghete)

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Bate ușor cu un ciocan de șnițele, pieptul de pui (așa se va găti). Asezonează cu sare și piper.

Prăjește 2-3 minute pe ambele părți, în ulei de măsline, puiul.
Scoate-l, lasă uleiul să se răcească un pic și pune la călit roșiile (le tai cum vrei tu).

Când începe să se formeze sosul, adaugă și untul și usturoiul. Amestecă încontinuu până se topește untul de tot.

Pune la loc puiul în tigaie, acoperă un minut tigaia, apoi descoperă și lasă încă 5 minute să se pătrundă de arome.

Exact înainte de a servi, adaugă busuiocul. Se servește cu paste fierte conform instrucțiunilor de pe pachet sau cu orez.

Sursa: retete.unica.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.