Pui cu usturoi şi busuioc în sos de unt și roşii

Ingrediente:

450 g piept de pui dezosat
80-100 g unt sărat
5-6 roșii
3 căței de usturoi pisați
o mână de frunze proaspete de busuioc
sare și piper după gust
ulei de măsline
230 g paste (de preferat spaghete)

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Bate ușor cu un ciocan de șnițele, pieptul de pui (așa se va găti). Asezonează cu sare și piper.

Prăjește 2-3 minute pe ambele părți, în ulei de măsline, puiul.
Scoate-l, lasă uleiul să se răcească un pic și pune la călit roșiile (le tai cum vrei tu).

Când începe să se formeze sosul, adaugă și untul și usturoiul. Amestecă încontinuu până se topește untul de tot.

Pune la loc puiul în tigaie, acoperă un minut tigaia, apoi descoperă și lasă încă 5 minute să se pătrundă de arome.

Exact înainte de a servi, adaugă busuiocul. Se servește cu paste fierte conform instrucțiunilor de pe pachet sau cu orez.

Sursa: retete.unica.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *