Rețetă perfectă pentru Postul Mare: Mâncare de urzici cu hrean și mămăliguță

Vă prezentăm o rețetă perfectă pentru această perioadă a anului!

Ingrediente:

  • 1 kg urzici
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 1 radacina hrean
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 min. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina.

Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Pofta buna!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după confirmarea abonării prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ați primit mesajul de la noi, vă rugăm să verificați folderul de Spam/Promoții.