Rețetă perfectă pentru Postul Mare: Mâncare de urzici cu hrean și mămăliguță

Vă prezentăm o rețetă perfectă pentru această perioadă a anului!

Ingrediente:

  • 1 kg urzici
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 1 radacina hrean
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 min. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina.

Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Pofta buna!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *