Roșii umplute

Bogate în fitonutrienți, plantele comestibile ar trebui să reprezinte baza alimentației fiecăruia dintre noi, la orice vârstă, în orice condiții. Zilele de post sunt ideale pentru a ne aproviziona organismul cu o doză mai mare din aceste molecule binefăcătoare.

Ingrediente:
6 roșii mari (mai tărișoare)
3 căni de cuș-cuș integral
4 linguri de supă de legume
o ceapă potrivită și 2 căței de usturoi (tocați)
câteva frunze de busuioc proaspăt (tocate)
½ cană semințe de dovleac
2 linguri de fulgi de drojdie
o linguriță de boia
1 ½ cană frunze spanac (proaspăt sau congelat)
sare, piper, un strop de oțet

Măsline Kalamata 215 gr

masline-kalamata-saramura-ulei-extravirgin-215-gr

Direct de la producător. Fără aditivi și conservanți chimici.

Mod de preparare:
Cuș-cușul se pregătește conform indicațiilor de pe ambalaj.
Ceapa și usturoiul se înăbușă în 2 linguri de supă de legume (puteți folosi și apă dacă nu aveți supă!).
Se adaugă busuiocul, semințele, drojdia, boiaua, spanacul și restul de supă.
După 2-3 minute se oprește focul și se adaugă cuș-cușul.
Asezonați cu sare și piper.
Aceasta este umplutura pentru roșii.
Se coc 15-20 de minute la cuptor. După preferință, se pot stropi cu puțin oțet.

Sursa: nutritielena.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.