Roșii umplute

Bogate în fitonutrienți, plantele comestibile ar trebui să reprezinte baza alimentației fiecăruia dintre noi, la orice vârstă, în orice condiții. Zilele de post sunt ideale pentru a ne aproviziona organismul cu o doză mai mare din aceste molecule binefăcătoare.

Ingrediente:
6 roșii mari (mai tărișoare)
3 căni de cuș-cuș integral
4 linguri de supă de legume
o ceapă potrivită și 2 căței de usturoi (tocați)
câteva frunze de busuioc proaspăt (tocate)
½ cană semințe de dovleac
2 linguri de fulgi de drojdie
o linguriță de boia
1 ½ cană frunze spanac (proaspăt sau congelat)
sare, piper, un strop de oțet

Măsline Kalamata 215 gr

masline-kalamata-saramura-ulei-extravirgin-215-gr

Direct de la producător. Fără aditivi și conservanți chimici.

Mod de preparare:
Cuș-cușul se pregătește conform indicațiilor de pe ambalaj.
Ceapa și usturoiul se înăbușă în 2 linguri de supă de legume (puteți folosi și apă dacă nu aveți supă!).
Se adaugă busuiocul, semințele, drojdia, boiaua, spanacul și restul de supă.
După 2-3 minute se oprește focul și se adaugă cuș-cușul.
Asezonați cu sare și piper.
Aceasta este umplutura pentru roșii.
Se coc 15-20 de minute la cuptor. După preferință, se pot stropi cu puțin oțet.

Sursa: nutritielena.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *