Ingrediente:
300 g ceapă albă
300 g ceapă roşie
100 ml vin alb
1 lingurita boia dulce de ardei
100 ml suc de roşii
ulei
sare
piper
cimbru uscat
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

Mod de preparare:
Mai întâi, se prepară un sos picant din sucul de roşii amestecat cu boiaua de ardei, o lingură de ulei, un vârf de cuţit de cimbru, sare şi piper după gust. Se amestecă energic până se dizolvă toată sarea şi se înglobează piperul şi cimbrul. Se prepară cu cel putin jumătate de oră înainte de a fi folosit.
Ceapa se curăţă, se spală şi se taie solzişori. Se pune într-un castron, se presară cu puţină sare şi se stropeşte cu sos picant şi vin îndoit cu apă. Se amestecă uşor să ajungă toată ceapa în sosul format, se acoperă vasul şi se păstrează la rece 10-15 minute.
Când se serveşte salata, se mai pot adăuga câteva picături de ulei.
Sursa: retete.unica.ro