Salată de sfeclă roşie

Ingrediente:

două sfecle roşii
rucola
două fire de ceapă verde sau usturoi
două linguri ulei de măsline extravirgin
o lămâie
sare, piper

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Preparare:

Sfecla roşie se spală bine şi se fierbe în multă apă cu un praf de sare, timp de 20 – 30 de minute, până când furculiţa pătrunde cu ușurință în mijlocul sfeclei. Se poate coace și în cuptor.

Se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Se stropeşte cu o lingură de suc de lămâie.

Într-un castron mic, se amestecă uleiul, oţetul de mere(opțional) şi sucul de lămâie şi apoi se toarnă peste sfeclă. Se adăugă ierburile, sare și piper și se amestecă uşor.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *