Salată de sfeclă roşie

Ingrediente:

două sfecle roşii
rucola
două fire de ceapă verde sau usturoi
două linguri ulei de măsline extravirgin
o lămâie
sare, piper

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Preparare:

Sfecla roşie se spală bine şi se fierbe în multă apă cu un praf de sare, timp de 20 – 30 de minute, până când furculiţa pătrunde cu ușurință în mijlocul sfeclei. Se poate coace și în cuptor.

Se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Se stropeşte cu o lingură de suc de lămâie.

Într-un castron mic, se amestecă uleiul, oţetul de mere(opțional) şi sucul de lămâie şi apoi se toarnă peste sfeclă. Se adăugă ierburile, sare și piper și se amestecă uşor.

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *