Ingrediente:
500 gr cartofi rosii
200 gr masline Kalamata
2 cepe rosii
4-5 felii gogosari in otet
1 lingura capere scurse de apa (opțional)
2 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri otet de mere
sare dupa gust
optional verdeata
Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale
Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.
Mod de preparare:
Fierbem cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Cand sunt gata ii lasam sa se racoreasca, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.
Intr-un bol punem cartofii, ceapa taiata fideluta, maslinele si adaugam gogosarii taiati fasii.
Asezonam cu sare, ulei si otet, amestecam si optional vom presara deasupra patrunjel verde tocat marunt. Daca doriti puteti adauga si piper negru, proaspat macinat.
Daca o pregatiti intr-o zi cu dezegare la peste puteti adauga peste afumat marinat.
Sursa: caietulcuretete.com