Salată turcească cu morcovi

Ingrediente:

600 gr morcovi (aprox 6 morcovi medii)
500 gr iaurt grecesc
6 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
sare
piper

Ulei de măsline extravirgin

13

Aurul lichid al Mediteranei – elixir al tinereții și sursă de sănătate.

Pentru sănătatea ta și a familiei tale, alege produse făcute din ingrediente naturale!

Direct de la producător.

Mod de preparare:

Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare si se calesc in uleiul de masline.
Se calesc, amestecand din cand in cand, pana cand incep sa se inmoaie (aprox. 5-7 minute).
Ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii punem peste iaurtul scurs, adaugam sare, piper dupa gust si usturoiul zdrobit. Omogenizam bine.
Lasam la frigider 20 minute.

Pofta buna!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *