Salată turcească cu morcovi

Ingrediente:

600 gr morcovi (aprox 6 morcovi medii)
500 gr iaurt grecesc
6 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
sare
piper

Ulei de măsline extravirgin

13

Aurul lichid al Mediteranei – elixir al tinereții și sursă de sănătate.

Pentru sănătatea ta și a familiei tale, alege produse făcute din ingrediente naturale!

Direct de la producător.

Mod de preparare:

Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare si se calesc in uleiul de masline.
Se calesc, amestecand din cand in cand, pana cand incep sa se inmoaie (aprox. 5-7 minute).
Ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii punem peste iaurtul scurs, adaugam sare, piper dupa gust si usturoiul zdrobit. Omogenizam bine.
Lasam la frigider 20 minute.

Pofta buna!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.