Suc pentru întărirea imunității

Scăderea temperaturii de afară produce un stres mai mic sau mai mare organismului. Dar natura ne este un bun aliat. Vitaminele, mineralele și fitonutrienții – în contextul unui stil de viață sănătos, al unor obiceiuri alimentare bune – consolidează și fortifică sistemul imunitar.

Sucul pe care vi-l propun aduce și beneficiile ghimbirului, și ale lămâiei. În plus, merele, țelina și spanacul, bogate în clorofilă, susțin sănătatea și buna funcționare a celulelor sangvine roșii, extrem de importante pentru o bună oxigenare a țesuturilor.

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Se prepară foarte ușor, la storcător sau în blender (cu jumătate de pahar de apă) și ai nevoie de:

2 mere verzi cu coajă, spălate bine
3 tulpini de țelină
o mână de spanac
3 cm rizom de ghimbir
2 lg suc de lămâie

Sursa: nutritielena.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.