Supă de chimen

INGREDIENTE:
1 lingură chimen,
900 ml apă,
1 ceapă mica,
1 morcov mic,
3 linguri ulei,
1 lingură făină,
1 praf boia dulce,
50 ml lapte de migdale.

PREPARARE:
Se pune la fiert în apa calda ceapa, morcovul și o lingură de semințe de chimen. Se lasă la fiert 10-15 minte apoi se strecoară semințele.
Într-o tigaie, separat, se călește în uleiul încins o lingură de făină, pe care o stingem cu puțină apă, apoi se adaugă laptele de migdale și un praf de boia de ardei.
Se amestecă bine pentru a nu se forma cocoloașe și se toarnă tot amestecul în supa de chimen care se fierbe pentru 10 minte.
Când supa este gata se adaugă sare și piper după gust și se lasă la răcit.

Supa de chimen se servește caldă alături de crutoane de pâine prăjite în puțin ulei. Poftă bună!

Sursă: divainbucatarie.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10%
Reducere

la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

* Codul se trimite automat după abonarea prin e-mail, iar reducerea se aplică produselor care nu au deja o promoție. Dacă în 5 minute nu ai primit mesajul de la noi, te rugăm să verifici folderele de Spam și de Promoții.