Supă delicioasă de sfeclă

Ingrediente:
500 g sfecla rosie fiarta,
3 cartofi,
1 lingura ulei masline,
1 lingurita zahar,
1 radacina de patrunjel,
2 morcovi,
1 ardei,
1 ceapa,
3 rosii,
sare, piper,
1 legatura marar,
1 lamaie.

Mod de preparare:
Fierbem legumele (morcovii, ardeiul, radacina de patrunjel, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat fasii).
Cand zarzavatul e aproape fiert, adaugam cartofii si sfecla.
Dupa ce s-au fiert, adaugam mararul tocat si amestecat cu sucul de lamaie, sare si piper.
Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!

Sursa: crestinortodox.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.