Supă delicioasă de sfeclă

Ingrediente:
500 g sfecla rosie fiarta,
3 cartofi,
1 lingura ulei masline,
1 lingurita zahar,
1 radacina de patrunjel,
2 morcovi,
1 ardei,
1 ceapa,
3 rosii,
sare, piper,
1 legatura marar,
1 lamaie.

Mod de preparare:
Fierbem legumele (morcovii, ardeiul, radacina de patrunjel, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat fasii).
Cand zarzavatul e aproape fiert, adaugam cartofii si sfecla.
Dupa ce s-au fiert, adaugam mararul tocat si amestecat cu sucul de lamaie, sare si piper.
Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!

Sursa: crestinortodox.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *