Tagliatelle cu ulei de măsline și parmezan

Pastele sunt mereu o soluție rapidă pentru o masă gustoasă. Mai ales că pot fi combinate în sute de feluri.

Ingrediente:

100 g tagliatelle
8 bucăți de roșii uscate la soare
3-4 căței de usturoi
1 vârf linguriță chilli
sare
piper
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță de busuioc
3 linguri de ulei extravirgin de măsline
1 lingură de parmezan ras (opțional)

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Pregătim o oală în care vom fierbe pastele în apă cu sare. În momentul când apa clocotește, adăugăm tagliatellele și le fierbem conform indicațiilor de pe ambalaj.

Încingem uleiul într-o tigaie și călim cam 1 minut usturoiul tocat cu chilli.

Adăugăm apoi roșiile uscate și tocate. Scurgem pastele de apă și le adăugăm în tigaia cu roșii și usturoi. Amestecăm bine.

Presărăm pătrunjelul cu busuiocul tocate mărunt. Asezonăm cu sare și piper, amestecăm din nou.

Radem parmezan și sunt gata de servit!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *