Tapenade, o rețetă rapidă și delicioasă

Ingrediente:

300 g masline (fara samburi)
1 lingura capere
2-3 catei de usturoi
2-3 fire de patrunjel
cimbru proaspat
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingurita zeama de lamaie
sare, dupa gust

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Puneti maslinele fara samburi intr-un blender, impreuna cu caperele, usturoiul si cimbrul proaspat. Pasati si incepeti sa adaugati treptat uleiul de masline, pana obtineti o pasta omogena. Puneti-o intr-un bol si adaugati dupa gust suc de lamaie si patrunjeul verde tocat marunt.

Puteti imbunatati reteta adaugand in compozitie 1-2 fileuri de ansoa si o lingurita cu rosii usacte bine maruntite.

Serviti tapenade pe felii de paine prajita. Delicios!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *