Tapenade, o rețetă rapidă și delicioasă

Ingrediente:

300 g masline (fara samburi)
1 lingura capere
2-3 catei de usturoi
2-3 fire de patrunjel
cimbru proaspat
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingurita zeama de lamaie
sare, dupa gust

SORRISO

specialitati-mob

Descoperă noul tău magazin online cu produse
100% naturale, sănătoase și gustoase!

Mod de preparare:

Puneti maslinele fara samburi intr-un blender, impreuna cu caperele, usturoiul si cimbrul proaspat. Pasati si incepeti sa adaugati treptat uleiul de masline, pana obtineti o pasta omogena. Puneti-o intr-un bol si adaugati dupa gust suc de lamaie si patrunjeul verde tocat marunt.

Puteti imbunatati reteta adaugand in compozitie 1-2 fileuri de ansoa si o lingurita cu rosii usacte bine maruntite.

Serviti tapenade pe felii de paine prajita. Delicios!

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *