Tartă fără făină și fără zahăr, din brânză dulce și stafide

Ingrediente:

600 g brânză de vaci
8 linguri lapte
8 linguri stafide
2 ouă
8 lingurițe griș
8 lingurițe de unt
putin sare,
2 linguri de smântână
sirop de stevie su artar, dupa gust

Băcănia Sorriso
Alimente 100% naturale

Livrate la ușa ta direct de la mici producători locali.

pensione-peschici-mm1d7ed7i3l5f1bs70bjoef0lb2i6v3aw0cf4ibbou

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem stafidele mărunt. Le amestecăm cu apă și le punem la fiert la foc mic.

2. Când au început să fiarbă, le luam de pe foc și le scurgem de apă. Lăsăm stafidele la răcit.

3. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm siropul de stevie sau de artar, laptele, grișul și amestecăm foarte bine.

4. Adăugăm brânza, smantana și stafidele pregătite anterior, pe urmă amestecăm.

5. Topim untul pe baie de aburi. Tapetăm o tavă de copt cu jumătate din cantitatea de unt. Adăugăm compoziția de brânză și stafide, iar pe deasupra adăugăm uniform untul topit.

6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Se poate face si fara indulcitor, stafidele fiind foarte dulci.

Sursa: parintidenota10.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *