Top 10 fructe care te ajută să slăbești

1. Avocado
Da, este fruct nu legumă. Ajută la intensificarea arderilor metabolice și la creșterea nivelului de testosteron, hormonul responsabil cu slăbitul, atât la bărbați cât și la femei.

2. Perele
Foarte bogate în fibre, care reglează digestia și induc rapid senzația de sațietate. Și ține mult timp. Atenție, însă, trebuie mâncată și coaja.

3. Afinele
Foarte bogate în antioxidanți, reduc celulita, ajută la eliminarea toxinelor, de multe ori responsabile pentru creșterea în greutate.

4. Merele
De asemenea, o sursă extraordinară de fibre, la fel ca perele.

5. Bananele
Ele sunt foarte bogate în fibre solubile, care luptă foarte eficient cu poftele alimentare. De asemenea, conțin foarte mulți nutrienți și ajută la creșterea masei musculare.

6. Nuca de cocos
Este un ajutor excelent pentru ficat, în lupta sa cu toxinele. De asemenea, va intensifica arderile metabolice.

7. Grepfrut
Are un conținut mare de apă, deci este foarte bun pentru hidratare și, de asemenea, menține senzația de sațietate mai mult timp, având un conținut caloric scăzut.

8. Pepenele galben
Este unul dintre cele mai sățioase fructe și are un conținut ridicat de fibre, cele responsabile cu reglarea digestiei.

9. Piersicile
Printre fructele mele preferate, sunt foarte bogate în antioxidanți, deci reduc aspectul de coajă de portocală al celulitei și au conținut caloric scăzut.

10. Portocalele
Nu au multe calorii dar sunt foarte bogate în nutrienți și antioxidanți. De asemenea, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Sursa: andreeasava.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *