Trufe de ciocolată. Rețetă de post

Ingrediente:

200 g biscuiti populari,
300 g ciocolata neagra,
130 ml lapte de migdale/soia/cocos,
3 linguri zahar,
3 linguri stafide,
1 lingurita esenta rom,
150 g cocos.

Preparare:
Se topeste ciocolata la foc mic pana cand se lichefiaza complet.
Se incorporeaza laptele de migdale, soia sau laptele de cocos putin cate putin, alternativ cu incorporarea biscuitilor maruntiti fin.
Se adauga zaharul, stafidele si esenta de rom.
Dupa ce se obtinute o pasta omogena, se pune in frigider pentru 20-30 de minute, pana ce pasta s-a ingroasat si poate fi manipulata usor.
Se ruleaza trufele intre palme, si se tavalestesc apoi prin cocos. Simplu, gustor, delicios!

Sursa: retetepractice.ro

Disclaimer: Orice recomandare medicală sau informație despre sănătate prezentată în acest material are scop informativ. Conținutul, informațiile și materialele acestui website nu au rolul de a înlocui consultarea, diagnosticul și/sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale.

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.